Ottebro Lada

Ottebro lada: 2 x 2 rok (62,5 m2), 2 x 3 rok (69 m2), 2 x 2 rok med loft (86 m2), 2 x 3 rok med loft (94 m2) – beräknad inflytt februari 2022, alla lägenheter är reserverade men välkommen med din intresseanmälan om du önskar ställa dig i kö!

Ottebros ladugård har rivits och ska byggas upp som 8 st lägenheter, 4 per våningsplan. Historien går långt tillbaka då marken kring Ottebro blev belagd redan år 1628 och den första bostaden byggdes 1666. Här bor man lantligt bland böljande fält men inte ensligt då flera hus kan ses i skogsbrynen runt omkring. Huset byggs med trästomme, så kallat KLT = krysslimmat trä. Detta kommer lämnas synligt och vitlaserat på utvalda väggar i samtliga lägenheter som en snygg inredningsdetalj som visar hjärtat i huset!

Hus: Tvåplanshus, 8 st lägenheter
Markplan: Lägenheterna i markplan; 2 x 2 rok (62,5 m2) och 2 x 3 rok (69 m2), nås från egen entré. Här finns entréhall med ljusgrått klinkergolv, garderob och städskåp. Badrummet är helkaklat i vitt med grått klinkergolv och det finns plats för tvättmöjligheter. Ett eller två sovrum med garderober. Vardagsrum och L-kök med ekparkett i öppen planlösning och utgång till privat uteplats i söderläge.
Övre plan: Lägenheterna i övre plan; 2 x 2 rok med loft (86 m2) och 2 x 3 rok med loft (94 m2) , nås från egen trapp eller gångramp. Här finns entréhall med ljusgrått klinkergolv och hallförvaring. Badrummet är helkaklat i vitt med grått klinkergolv och det finns plats för tvättmöjligheter. Ett eller två sovrum med garderober. Vardagsrum och L-kök med ekparkett i öppen planlösning och utgång till privat balkong i söderläge. Trapp i ek upp till loft med takfönster och platsbyggd bänk. Egen uteplats i markplan ordnas till lägenheterna i övre plan på den gemensamma tomten.
Fast inredning: Garderober, kök och badrum från Ballingslöv i släta vita luckor med rostfria trådhandtag.
Vitvaror: Induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, skåpsfläkt, hel kyl, hel frys, diskmaskin och inbyggd micro.
Tomt: Delad grästomt med odlingslotter till varje lägenhet, fruktträd, lekpark, bollplan mm.
Biutrymmen: Carport med plats för bilar, laddstation för elbilar och cykelförvaring. Förrådshus med lägenhetsförråd, soprum och gemensam tvättstuga.
Uppvärmning: Uppvärmning sker med hjälp av golvvärme från markvärme med värmepump.
Övrig teknik: Vatten från gårdens reningsverk och vattentorn. Egen anläggning för slambrunn och markinfiltration finns på tomten. Solceller på carporttak.
Övrigt: Hushållsel mäts separat och debiteras av hyresgästens valda elhandelspartner.

Separat fiskekort till Näshultasjön kan lösas på gården.
Tillgång till vedeldad bastu och bad vid Hanebergs gårdscentrum.
Stallplats med tillgång till ridbana och båtplats kan hyras på gården.

Läs mer om projektet på RG Bostads projektsida.

<< Tillbaka