Ottebro övre plan

Ottebro övre plan: 3 rok, boarea 82 kvm

Ottebros mangårdsbyggnad har renoverats och erbjuder numera två lägenheter, en per våningsplan. Historien går långt tillbaka då marken kring Ottebro blev belagt redan år 1628 och den första bostaden byggdes 1666. Här bor man lantligt bland böljande fält men inte ensligt då flera hus kan ses i skogsbrynen runt omkring. Den övre lägenheten har fin utsikt över den vackra omgivningen och en mysig ombonad känsla tack vare snedtaken. Färgvalet är vitt och ljust och originalinnerdörrarna har varsamt renoverats, precis som den vackert vita och ornamenterade kakelugnen i vardagsrummet.

Hus: Tvåplanshus, lägenhet i övre plan.
Övre plan: Lägenheten nås från gemensamt trapphus. Här finns entréhall med garderober och wc/dusch. Vardagsrum med fungerande kakelugn. Två sovrum och en mindre kammare för barn/gäster eller kontor. Kombinerat tvätt- och badrum. Köket har utgång till balkong i söderläge.
Tomt: Delad grästomt med enstaka träd.
Biutrymmen: Förrådsutrymmen finns i källarplan och kallförråd i kringliggande byggnader kan erbjudas. Senare planeras carport och förrådshus med lägenhetsförråd och soprum uppföras.
Uppvärmning: Uppvärmning sker med hjälp av vattenburen golvvärme, bergvärme med värmepump och ingår i hyran.
Övrig teknik: Vatten från gårdens reningsverk och vattentorn. Egen anläggning för slambrunn och markinfiltration finns på tomten.
Övrigt: Hushållsel mäts separat och debiteras av hyresgästens valda elhandelspartner.

Separat fiskekort till Näshultasjön kan lösas på gården.
Tillgång till vedeldad bastu och bad vid Hanebergs gårdscentrum.
Stallplats och båtplats kan hyras på gården.

<< Tillbaka