Rosendal 5A

Rosendal 5A: 2 rok, boarea 65 kvm, 70+ boende

Rosendals trygghetsboende har byggts upp i omgångar och ligger vackert beläget på landsbygden med nära till naturen. Det ligger också bekvämt nära busshållplats och vid asfalterad väg. Husen är byggda i ett plan med två eller tre lägenheter per huskropp. Lägenhet 5A ligger mitt i området som en del av ett parhus. Här finns lokal för gemensamma aktiviteter med anställd värd, grannar och bekanta. Plats i carport finns att hyra och bokningsbar tvättstuga. Njut av grönskan på egen uteplats och tomt, men gräsklippning och snöröjning sköter gårdens anställda, för ett enkelt leverne nära naturen på ålderns höst!

Hus: Enplans parhus.
Entré plan: Lägenheten nås från egen entré. Här finns entréhall med garderober och badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med garderober och extra dörr in till badrummet. Vardagsrum med dörr till baksidan och ett L-kök med ljus och fin matplats.
Tomt: Delad grästomt med enstaka träd.
Biutrymmen: Förrådsutrymmen finns på gavel i samma byggnad. Carportplats kan hyras.
Övrigt: Värme och vatten ingår i hyran. Fiber finns indraget och förberett för valfri operatör. Hushållsel mäts separat och debiteras av hyresgästens valda elhandelspartner.

Separat fiskekort till Näshultasjön kan lösas på gården.
Tillgång till vedeldad bastu och bad vid Hanebergs gårdscentrum.
Stallplats och båtplats kan hyras på gården.

<< Tillbaka