Dags att presentera Karolina!

Det har blivit dags att presentera vår trygghetsvärdinna Karolina. Från att ha arbetet deltid som värd på vårt trygghetsboende Rosendal och deltid som slöjdlärare på Näshulta friskola har Karolina nu valt att tacka ja till att vara trygghetsvärd på heltid och det är vi jätteglada för! Karolina kommer fortsatt vara på Rosendal men också på nybyggda Kapellbackens trygghetsboende som snart står klart för inflyttning.

Karolina är utbildad trädgårdsmästare, har läst pedagogik, psykologi och har en konstutbildning. Karolina har bland annat arbetat inom LSS, dagverksamhet och med långtidsarbetslösa inom trädgård innan. ”Förhoppningen är att skapa en mötesplats och en knytpunkt för social trygghet även på Kapellbacken. Jag finns på plats för att jobba hälsofrämjande genom att skapa möjligheter för de boende att leva i en trygg social gemenskap.”

Med Karolinas kreativitet och gröna fingrar kommer våra boende få många roliga aktiviteter att välja på framöver och kanske hitta nya vänner; både i staden och på landsbygden. Social trygghet – det skapar vi tillsammans!