Lediga bostäder

Att bo mitt i en levande kulturbygd på landet är drömmen för många. Hos oss kan den bli verklighet. Vi erbjuder ett femtiotal olika bostäder, allt från pampigt permanentboende till ett litet torp för en veckas avkopplande hemester – välkommen att upptäcka ett nytt boende på Haneberg.

Permanentboenden

Permanentboende

Stora Ottebro Övre

Stora Ottebro Övre är lägenheten som ligger på övre plan i denna omsorgsfullt renoverade mangårdsbyggnad på Ottebro Gård. Inbäddad mitt i den sörmländska naturen med närhet till öppna fält, långa skogspromenader, badplatser, lekplatser och hästhagar.

Läs mer »
Permanentboende

Haneberg Söderby

Det här är huset för barnfamiljen som söker det lilla extra. Här bor man mitt i historien, men ändå modernt. Söderby är en utgård i högt läge med utsikt över sjö, skog och ängar. Perfekt boende för dig och familjen!

Läs mer »

Fritidsboende

Fritidsboende

Lilla Hornöstugan

Lilla Hornöstugan är en riktig barndomssommardröm på en av Näshultasjöns största ö. Med fantastisk utsikt över sjön från en stor veranda och en egen ö att utforska är detta det perfekta utflyktsmålet. Stugan är liten och enkel med lite lagom faciliteter för att sätta guldkant på en sommarutflykt med kanoterna. Här njuter man av ett privat läge mitt i Sörmlands vackra natur. Stugan hyrs ut dygnvis under säsong i samarbete med Näshulta Intresseförening.

Läs mer »
Fritidsboende

Stenslund

Stenslunds torp är en riktig sommardröm vid Näshultasjöns östra strand. Med fantastisk utsikt över sjön, en blommande äng i trädgården och med egen privat strand och båt är detta det perfekta “hemester”-stället. Torpet är byggt på 1800-talet och är smakfullt renoverat 2010, med både modernt kök och fräscht badrum. Här njuter man av ett privat läge mitt i Sörmlands vackra natur. Torpet hyrs ut veckovis under säsong.

Läs mer »