Lediga bostäder

Att bo mitt i en levande kulturbygd på landet är drömmen för många. Hos oss kan den bli verklighet. Vi erbjuder ett femtiotal olika bostäder, allt från pampigt permanentboende till ett litet torp för en veckas avkopplande hemester – välkommen att upptäcka ett nytt boende på Haneberg.

Permanentboenden

Permanentboende

Haneberg Suparbo

Tidigare trädgårdsmästarbostaden på Haneberg med insynsskyddad tomt och som ingressen vittnar om, en ljuvlig trädgård. Dubbelgarage och generös gårdsplan därtill blir pricken över i.
Centralt beläget i gårdsmiljön på Haneberg, nära hästhagar och öppna fält. Här finns möjlighet till egen odling av grönsaker och prydnadsväxter, badplatsen och båtbryggan ligger på gångavstånd även för de mindre barnen. Här bor man verkligen på landet, men för den skull inte isolerat!

Läs mer »

Fritidsboende

Fritidsboende

Lilla Hornöstugan

Lilla Hornöstugan är en riktig barndomssommardröm på en av Näshultasjöns största ö. Med fantastisk utsikt över sjön från en stor veranda och en egen ö att utforska är detta det perfekta utflyktsmålet. Stugan är liten och enkel med lite lagom faciliteter för att sätta guldkant på en sommarutflykt med kanoterna. Här njuter man av ett privat läge mitt i Sörmlands vackra natur. Stugan hyrs ut dygnvis under säsong i samarbete med Näshulta Intresseförening.

Läs mer »
Fritidsboende

Stenslund

Stenslunds torp är en riktig sommardröm vid Näshultasjöns östra strand. Med fantastisk utsikt över sjön, en blommande äng i trädgården och med egen privat strand och båt är detta det perfekta “hemester”-stället. Torpet är byggt på 1800-talet och är smakfullt renoverat 2010, med både modernt kök och fräscht badrum. Här njuter man av ett privat läge mitt i Sörmlands vackra natur. Torpet hyrs ut veckovis under säsong.

Läs mer »